Waarom een zeilboot huren ?

Zeilboot huren?

Gezellig een weekje weg of een weekend lekker zeilen, het kan allemaal bij zeilboten verhuur Windkracht 5.
Een zeilboot huren is een geweldige ervaring, zo kunt u een zeilboot huren aan het ijsselmeer voor een bedrijfs uitje, maar ook lekker voor een weekenje weg met het gezin.
Als u eenmaal een zeilboot gehuurd heeft kunt u overal naartoe gaan zonder enige planning, het is gewoon de wind volgen naar een fijn vakantie plekje.
Maar vergist u zich niet zeilen is niet alleen voor de rustige zonnebaders die lekker in het zonnetje willen zitten, zo kunt u ook fanatiek gaan zeilen en proberen een zo hoog mogelijke snelheid te behalen.
Zoals u ziet zijn er veel mogelijkheden en zit u ook niet vast aan een vakantie huisje want die vaart gewoon met jullie mee.

 

Waarom een zeilboot huren bij Windkracht 5 ?

Een zeilboot huren bij Windkracht 5 bied veel voordelen.
Als u bij Windkracht 5 een zeilboot huurt weet u dat u voor een kwalitatief goed schip heb gekozen, alle zeilboten bij Windkracht 5 zijn goed onderhouden en mooi schoon zo kunt u gerust een vakantie vieren.
Ook de prijzen zijn goed ze bieden erg Concurrerende huurprijzen aan, ze hebben ook last minute deals waardoor u nog goedkoper uw vakantie tegemoed kan varen.
Zeilboten verhuur Windkracht 5 is ook erg klantvriendelijk, ze reageren snel op uw vragen en hebben ook terugkeer korting voor als u nogmaals wilt huren.
Als er iets mis is kunt u hen opbellen en komt u er meestal wel uit.
Veel keus, ze hebben veel keus zo kunt u kiezen uit 10 zeilboten van Bavaria 33 t/m Bavaria 41.
Makkelijk, met het online boekingssysteem kan u gemakkelijk boeken en gelijk zien of er schepen vrij zijn of niet.

Buy and Charter

Zeilboten verhuur Windkracht 5 bied ook een buy een charter systeem waarover ik u hier meer vertel.
Het idee hierachter is dat u een boot koopt daarbij ontvangt u een korting van 10%, maar inruil daarvoor stelt u uw boot tehuur waarvan 70% van de huursom van u is en de overige 30% naar Windkracht 5 gaat.
Het voordeel hiervan is dat u een boot koopt en Windkracht 5 het verhuur werk doet, u krijgt dan natuurlijk ook recht om te varen zo kunt u 3 weken reserveren voor eigen gebruik van het zeiljacht.
Zo heeft u dus een zeilboot waar u mee kunt varen, terwijl Windkracht 5 uw boot verhuurt en onderhoud pleegt.

Waarom een Bavaria zeilboot huren ?

Bavaria is een Duits boten fabrikant, Bavaria maakt luxe zeiljachten maar ook luxe motorboten en speedboten.
Windkracht 5 maakt gebruik van de Bavaria zeilboten omdat Bavaria kwalitatief goede zeilboten produceert, zo bied het alles dat een boten verhuur nodig heeft.
Voor de verhuur moet een boot goed stevig zijn voor de mensen die er niet voorzichtig mee omgaan.
Bavaria biedt ruimte, duurbaarheid maar ook comfort dit samen maakt het een zeer geschikt zeiljacht voor de verhuur.
Windkracht 5 maakt al meer dan 10 jaar gebruik van de Bavaria boten, zo weten ze hoe de boot in elkaar zit en zo kan Windkracht 5 ook snel en eenvoudig reparaties of onderhoud uitvoeren.